Rapuresepti  
 
ME VASTA HEVIÄ OLLAAN


Tuoreet, raikkaat ja
laadukkaat hevi-tuotteet

Laadukkaiden tuoretuotteiden toimittaminen on aina ollut toimintamme a ja o. Pitkä kokemuksemme ja vankka osaamisemme hevi-tuotteiden käsittelyssä varmistavat hedelmien, vihannesten, juuresten ja marjojen siirtymisen tuoreina ja raikkaina tuottajalta käyttäjälle.

Kotimaiset kasvikset pyrimme toimittamaan poimintatuoreina "puutarhasta suoraan pöytään"-periaatteella. Kotimaiset sopimusviljelijämme ja oma maahantuontimme - suorat yhteytemme ympäri maailmaa - takaavat tuoretuotteiden toimitusvarmuuden kaikkina vuodenaikoina.


Peruskeittiön tarpeista
gourmet-ravintolan
erikoisuuksiin

Laajan perusvalikoimamme lisäksi meillä on valmiudet myös yksilölliseen palveluun ja räätälöityihin tilaus- ja toimitusohjelmiin. Kun Sinulla on omia gastronomisia ideoita, kerro niistä meille, teemme kaikkemme täyttääksemme myös erikoistoivomuksesi. Hevillä emme hellitä!


Tuoreet valmissalaatit
- vuosikymmenen vallan-
kumous suurkeittiössä

Salaatit piristävät aterian näköä ja makua antaen samalla tärkeän ravintolisän. Raikas, ensiluokkaisista raaka-aineista valmiiksi paloiteltu, suikaloitu tai leikattu raakasalaatti helpottaa annostelua ja säästää kustannuksia. Perussalaatin lisäksi voit nyt tarjota vaivattomasti useita näyttäviä salaattivaihtoehtoja. Oma valmissalaattituotantomme valmistaa ja toimittaa salaatit tuoreina - alle vuorokaudessa - ruokapöytään.


Ajan hengessä mukana
tutkana tulevaisuuteen

Seuraamme jatkuvasti ruokatrendejä ja makutottumusten muutoksia kotimaassa ja maailmalla. Esim. nykyiset ruokahitit - tuorepastat ja texmex-tuotteet täydensivät perinteisiä valikoimiamme heti alusta alkaen.


Toimitusvarmuutta
kaikissa olosuhteissa

Oma jakelukalustomme toimittaa tilauksesi nopeasti, täsmällisesti ja täydellisesti. Saat tuoretuotteet juuri silloin, kun tarvitset - aina tuoreina ja raikkaina.


Tuotevalikoimamme
• Tuoreet hedelmät, vihannekset, juurekset, marjat ja keräilytuotteet
• Pakastevihannekset, -perunat, -sienet ja -marjat
• Pakastekalat, äyriäiset ja merenherkut
• Vihannes- ja hedelmäsäilykkeet
• Bake-off -tuotteet
• Meijerituotteet
• Lihat ja lihajalosteet
• Kalat ja kalajalosteet
• Mausteet

LASSE LIEMOLA - TUOREPEKKA OY
Puh.: 753 22 33, GSM: 050 58 58 985, Fax: 753 22 32
Kyläsaarenkatu 16 00580 Helsinki
E-mail: lasse.liemola@liemola.com


© 2007 Copyright Lasse Liemola - Tuorepekka Oy